Likeuren

Lekker bij de koffie

Tia Maria

20% – Tia Maria bestaat voor het grootste gedeelte uit de ingrediënten vanille, koffiebonen, suiker en rum. Oorspronkelijk gemaakt in Jamaica van Jamaicaanse koffiebonen.

5.50

Disaronno Amaretto

28% – Deze likeur wordt gemaakt van amandel- en abrikozenpitten, alcohol, gebrande suiker en diverse geheime kruiden- en fruitsoorten. Het vreemde is nu, dat dit merk vroeger Amaretto di Saronno heette, maar tegenwoordig gebruiken zij geen amandelen meer, maar heeft het toch de Amaretto smaak. Apart, maar het zal wel.

5.50

Baileys

17% – Baileys is een mix van Ierse Whiskey en room, ook bevat baileys kenmerken van chocolade, karamel, suiker & vanille. Dit alleen geeft de likeur een perfecte balans & een bijzondere smaaksensatie.

5.50

Licor 43

31% – Licor 43 staat ook wel bekend als Licor Cuarenta Y Tres. Het is een wereldwijd bekende zoete Spaanse likeur. Licor 43 heeft haar naam te danken aan de 43 ingrediënten. De ingrediënten zijn allemaal natuurlijk en de drank heeft een prachtige gouden kleur. Enkele bestandsdelen zijn sap van citrus- en andere vruchten, kruiden en accenten van vanille en karamel. Het eeuwenoude recept is vandaag de dag nog steeds een familiegeheim.

5.50

Licor Beirão

22% – De bekendste likeur uit Portugal die gebaseerd is op een eeuwenoud recept van plantenextracten en aromatische zaden. Een lekkere zoete likeur met intense aroma’s die je Mediterrane avonden zullen bezorgen!

5.50

Drambuie

40% – Drambuie is een goudkleurige likeur op basis van Schotse whisky en op smaak gebracht met heidehoning en verschillende kruiden. De gebruikte whisky’s zijn allen oude whisky’s die tussen de 15 en 17 jaar hebben mogen rijpen. Dit geeft een complexe drank met naast kruidige tonen ook zoete honingtonen.

5.50

Remy Martin V.S.O.P.

40% – Rémy Martin VSOP is een Fine Champagne Cognac, wat betekent dat hij is samengesteld uit eaux-de-vie die exclusief afkomstig zijn uit de meest gewilde wijngaarden van de Grande en Petite Champagne. Rémy Martin VSOP is het resultaat van een blend van eaux-de-vie die minstens 4 jaar hebben gerijpt in eikenhouten vaten of tonnen van het Limousin-type. Een perfecte harmonie van krachtige en elegante aroma’s met dominante noten van vanille gevolgd door rijpe abrikoos, gebakken appel en een fijn bloemig boeket.

5.50

Aperol Spritz

11% – Proef de Italiaanse zomer met de verfrissende Aperol Spritz. Een echte ‘Spritz’ is een populair ritueel. Het is verreweg het meest gedronken aperitief in Italië. Deze oranje drank is een traditionele ijsbreker en het symbool van een levendige sfeer.

6.50

* Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden