Rum

Lekker bij de borrel

Havana Club Especial

40% – Havana Club Especial combineert de lichtheid van witte rum en het robuuste aroma van donkere rum. En zoals de naam al suggereert, is het iets bijzonders. Deze rum is een blend van witte rum met oude rum (tot vijf jaar oud) wat resulteert in een warme, goudkleurige rum, die een goede basis vormt voor mixdrinks.

5.00

Merser & Co London Rum Merchants

43.1% – Merser Double Barrel blend is gecreëerd door eerst vakkundig gerijpte rum te verkrijgen uit Barbados, Jamaica, de Dominicaanse Republiek en Panama. Deze verschillende rum ‘componenten’ worden hierna in London geblend en een aantal maanden op vat gelegd om te rusten. Daarna worden ze zorgvuldig gebotteld. Zonder toevoeging van kleur of suikers.

6.50

Forsyths White Jamaican Pure Single Rum

57% – Habitation Velier Forsyths Jamaica White Rum is een unieke expressie van Worthy Park, de oudste suikerfabriek van Jamaica. De suikerfabriek is al sinds 1670 in bedrijf en de bijbehorende distilleerderij werkt met slechts één Forsyths double retort pot still. 

Deze uiterst aromatische en krachtige rum is geproduceerd door middel van een 3 maanden durend proces voor de ontwikkeling van de gisten, gevolgd door een 3 weken durend proces voor de fermentatie. 

7.50

El Dorado 12 yrs.

40% – Deze premium en elegante multi-award winnende rum van de Demerara Distillers uit Guyana heeft minimaal 12 jaar gerijpt op eikenhouten vaten. Geblend tot perfectie waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinate van de Enmore en Diamond Coffey Stills en de Port Mourant Double Wooden Pot Still. El Dorado 12YO is het kenmerkende en delicate product van Demerara Distillers.

8.50

Transcontinental Rum Line Guadeloupe 2014

43% – De Transcontinental Rum Line Guadeloupe 2014 Limited Edition is een bijna 3 jaar oude rum uit Guadeloupe, gebotteld in de Transconinental Rum Line van La Maison du Whisky. Deze rum heeft bijna 3 jaar in een tropisch klimaat gerijpt, gevolgd door een rijping van een aantal maanden in Europa. 

8.50

Transcontinental Rum Line Jamaica WP 2012

57.18% – Transcontinental Rum Line Jamaica WP 2012 is een navy strength rum die ongeveer 4 jaar heeft gerijpt op het eiland Jamaica en daarna nog 1 jaar in het milde klimaat van Frankrijk. Het heeft een alcoholpercentage van 57,18%. Gedistilleerd in oktober 2012 en gebotteld in 2016.

8.50

Transcontinental Rum Line Panama 2010

43% – Deze rum is gedistilleerd in 2010 door een ‘mysterious distillery somewhere in Panama’ en gemaakt van molasse. Na 6 jaar rijpen onder tropische omstandigheden in Panama is deze batch gefinished in eiken vaten in Europa. 

8.50

* Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden